Produse

Servicii

Parteneri

Am creat aceasta sectiune de Noutati in site pentru a va prezenta, periodic, cele mai recente stiri despre activitatea companiei Apriser Design. Astfel, veti regasi mereu aici, informatii de interes general atat pentru clientii nostrii, cat si pentru partenerii nostrii.

Fie ca vorbim despre oferte promotionale, despre ultimele modele sau lucrari executate, despre cele mai noi informatii specifice industriei fierului forjat si constructiilor metalice, despre tendintele pietei, despre echipa sau despre extinderea activitatii noastre, veti putea gasi aici cele mai importante stiri.

15 August 2013

Printre cele mai noi modele executate si montate in perioada verii va prezentam o lucrare deosebita care confera un stil aparte locuintei pe care o inconjoara, la propriu. Lucrarea este compusa din poarta auto culisanta pe role, poarta pietonala si panouri de gard cu stalpi decorativi. Modelul prezentat a fost realizat manual din materiale pline, forjate si melcate la capat. Pentru final a fost aplicata o vopsea speciala, mata, in nuanta fierului crud. Dincolo de cuvinte, lasam pozele sa vorbeasca despre eleganta acestei lucrari.